Få styr på din økonomi, mens du studerer

Det er de færreste studerende, som lever med en høj indtægt. Der er ofte kun en SU på ca. 5000 kroner at gøre godt med. Det er derfor vigtigt at overveje, hvordan du kan få styr på økonomien, hvis du står i en sådan situation. Det kan sagtens lade sig gøre at leve for en SU, men det kræver en hel del økonomisk omtanke. Derfor kan nogle have brug for lidt hjælp til at komme i gang med at holde styr på økonomien.

Hvis du står sidst på måneden uden en krone på kontoen, kan du læse mere om kviklån hos voreslån. Det kan være nødvendigt at tage en quicklån – lån penge nemt og hurtigt i dag.

2 tips til at få styr på økonomien

Hvis du gerne vil lære at holde styr på din økonomi og spare penge i løbet af måneden, kan du med fordel tage brug af disse råd. Du får her 2 tips til, hvad du kan gøre for at spare på pengene ved at skabe et overblik over din økonomi.

  1. Budgetter

Budgetter er noget af det vigtigste, hvis du vil have en chance for at få styr på din økonomi. Du kan starte med at lave et overordnet budget, så du ved, hvad du har af udgifter og indtægter på en måned. Herefter er det oplagt at lave enkelte budgetter såsom et madbudget.

  1. Ekstra dankort

Det er ikke altid nok at lave et budget. For at være sikker på at overholde dit budget, kan det være en god idé at få ekstra dankort til enkelte budgetter. Du kan for eksempel får et kort og konto alene til madbudgettet. Det gør det let at holde sig inden for budgettets rammer og holde styr på, hvad der bliver brugt.