Find den bedste urinal til din virksomhed

Det kan være en stor investering, når virksomheden skal have nye urinaler, håndtørrer eller lignende. Derfor kan det ofte ske, at man springer investeringerne over og stiller sig til tåls med situationen. På grund af et skærpet fokus på bæredygtighed og miljø kan der dog være mange besparelser at hente på længere sigt. Din virksomheds vandkørende urinaler kunne ske at trække flere penge ud af dig end alternativet. Læs mere om dette her.

En nænsom løsning

De fleste urinaler skyller ud med vand, men det er ikke længere de eneste på markedet. Der findes nemlig også vandfrie urinaler, som kan være en fordel for virksomhedens vandforbrug. Tænk på hvor mange kunder og medarbejdere der i løbet af en dag går på toilettet. Den vandfrie urinal er ikke blot vandbesparende, den er tilmed energivenlig på grund af produktionsmetoden. De vandfrie urinaler produceres under forsvarlige og etiske standarder, der bl.a. indbefatter emissions neutralitet. Målet med dette er på længere sigt at kunne drive virksomheder, som ikke forbruger og smider ud – men genbruger.

Bæredygtighed og miljøbevidsthed er desto mere på dagsordenen i den samfundsfaglige debat, men det behøver ikke kun gælde politik og store løsninger. Det kan dreje sig om noget så konkret som din organisation eller virksomheds urinaler. Urinalerne, der for det meste produceres i polykarbonat, giver ikke bare en bedre bæredygtighed, men de er også nænsom ved din vandregning og dermed virksomhedens overordnede budget. Det vigtigste er, at en virksomhed kan drives for, hvad den er – uden for meget sliden på grund af problemer som der findes løsninger til.

Find din urinalforhandler online

Der drives talrige virksomheder, som har sans for bæredygtighed og dermed også udvælger deres producenter med snilde. Derfor er det også muligt at finde forhandlere af de vandfrie urinaler online.