Gode råd når du skal have ny kjole

Når du skal have ny kjole, er det vigtigt, at du finder den rette. Der er ikke noget mere kedelig at have en masse kjoler i skabet, som aldrig kommer ud. Det er spild af plads og ikke mindst spild af penge. Men det er der råd for. Når du skal vælge kjole er det alfa og omega at du finder en kjole, du bliver glad for. Du skal købe den, fordi du skal gå med den. Det er ikke svært at finde den rette kjole, hvis du følger nogle enkle råd. Der er stor forskel på, hvad du skal bruge din kjole til. Er der tale om en lille sommerkjole, eller leder du efter noget til vinteren. Du kan også vælge at købe en kjole med lange ærmer, hvis du skal kunne holde varmen. Der er mange forskellige længder, former og farver. Og det er alle de ting, du skal tænke over, når du køber en ny kjole.

Find den rette form

Først og fremmest skal du finde en kjole, der komplimenterer din figur. Vi kommer alle sammen i forskellige former og højder, og der er en kjole til os alle. Nogle ser flotte ud i en lang, stram kjole og andre har det bedre i noget, der sidder mere løst. Det er også vigtigt, at du finder den rette længde. Hvis kjolen er enten for kort eller lang, kan du komme til at tage dig dårligt ud. Har du brede eller smalle hofter, stor eller lille barm eller korte eller lange ben? Det skal du have med i dine overvejelser. Hvis du er lidt smal om bagen og har en stor barm, kan en A formet kjole være det rette for dig. Den skaber balance, så du får en timeglas facon. Har du til gengæld en lille barm og gode hofter, er det flot med en kjole, der sidder stramt i toppen og falder blødt om hofterne. Ellers skal den nederste del af kjolen være A-formen og strutte lidt.

Flotte farver og tilbehør

Når du har fundet den rette facon, skal du finde den rette farve, der matcher dig. Hvis du er lys i huden, er lyse farver flotte. Det skaber liv og står godt til lyst hår og lys hud. Til gengæld er en mørkere hudfarve rigtigt flot med varme farver. Det fremhæver din glød. Du er sikker på, at se godt ud, når din kjole matcher dine farver. Omvendt kan det se helt forkert ud, hvis du går med en kjole i en farve, der ikke er flot. Det kan få dig til at se bleg og syg ud. Endelig kan det godt betale sig at have de rette accessories til at pifte din kjole op. Når du har et godt udvalg af tørklæder og tasker, kan din kjole passe ind i de fleste sammenhænge. Det samme gælder med at have en flot skjorte, cardigan eller bluse, der matcher din kjole. Det kan gøre hele forskellen.