Har din virksomhed brug for en hjælpende hånd til korrekturlæsning og oversættelse?

Mange virksomheder bliver mere og mere internationale, og i takt med dette følger der også en ekstra kunnen og forståelse for de udenlandske kunder og samarbejdspartnere med sig. Selvom en virksomhed kan føle sig sikker i engelsk, tysk eller de skandinaviske sprog, kan det oftest være en god idé at lade medarbejderne i virksomheden arbejde med det de er uddannet inden for, og dermed lade andre fagfolk ordne nogle af de områder, som virksomhedens personale ikke nødvendigvis har den optimale kompetence til. Her henvises der til sprogoversættelse, hvilket kan være en god investering for virksomhederne, hvis man vil sikre sig et ordentligt- og veludført tekstarbejde.
Korrekturlæsning er også noget af det, der er væsentligt at have styr på i sin virksomhed, hvor der både er online medier og tekst materiale i fysisk stand på spil. Er der grammatiske fejl, dobbelt af et ord, eller er opsætningen af tekstens ord forkert, kan det langt hen af vejen være med til at udvise en svaghed omkring virksomhedens kompetencer og kunnen. Med hjælp ude fra kan man som virksomhed sikre sig, at netop oversættelse og korrekturrettelser er på sin plads, således alt materiale er i orden og står knivskarpt over for læseren.

Lad Do Translations give en hjælpende hånd

Om virksomheden berører områder inden for fødevarer, marketing, kunst eller musik kan Do Translations komme jer til undsætning. De hjælper, med en lang erfaring i rygsækken, flere forskellige brancher med oversættelse af adskillige sprog og derudover korrekturlæsning og rettelser. Hvad end virksomheden er inden for medicinalbranchen, turisme, jura eller restaurations- og hotelbranchen, sidder Do Translations klar med kompetente medarbejdere, der med den helt rette erfaring og uddannelse bag sig inden for de forskellige fag, ved, hvordan tekst materialer skal udformes på den mest korrekte måde.
Med en bred vifte af professionelle oversættere, kan enhver sproglig opgave løses, hvad end det er italiensk, finsk, spansk eller et helt fjerde sprog. Læs mere om mulighederne her og få hjælp til oversættelse og korrektur ude fra, så jeres medarbejdere kan koncentrere sig om det de er bedst til.