Hvad kan du bruge din telefon til?

Hvis man ligesom mig er lidt en ost når det kommer til smartphones og alt hvad de potentielt kan bruges til, så kan du med fordel læse med her, da jeg vil give lidt ideer til hvad du kan bruge din smartphone til.

Streaming

Nu om dage findes der et væld af forskellige streamingtjenester, hvor du for et fast beløb hver måned kan få adgang til alt deres indhold. Langt de fleste har hørt om Netflix, spotify og mofibo, hvor du kan streame hhv. film, musik og bøger for en pris imellem 79 til 99 kr. Der findes dog masser af andre ting du kan streame ganske gratis, som fx radio og youtube videoer. Der er til rigtig mange timers underholdning direkte ind på din telefon, helt og aldeles gratis. Vi er i hvert fald forholdsvist forkælede nu om dage, i forhold til bare for 10 år siden, hvor det var noget mere besværligt at få adgang til godt indhold via streaming. Mange mobilabonnementer giver nu om dage også adgang til mange forskellige typer af streaming tjenester.

Spil

Hver dag bliver der uploadet 100vis af nye spil på google play og app store. Langt de fleste spil koster imellem 0-100 kr. og alt efter hvor tolerant du er over for reklamer, vil du her sagtens kunne spille mange timer helt gratis. Typisk skal du bare se en video eller to i ny og næ for at få adgang til spillene, således at udviklerne kan tjene lidt penge på det via reklamer.
Hvis man vil betale lidt, kan man få ret så avancerede spil udviklet af de helt store udviklere. Nintendo for nylig udgivet et pokemon spil til smartphones, som lige nu er et af de absolut største spil. Det tog ca. en måned at overhale antallet af twitter brugere, hvilket tegner på at spil sagtens kan være gode selvom det er på en smartphone det foregår.