Lav dit eget børnetøj

Alle forældre ved, at det er dyrt at have børn. Hver gang man køber noget nyt og flot børnetøj til dem, går det enten i stykker, eller også bliver dit barn for stort til tøjet.

Hvis du kender denne følelse, og elsker at være kreativ, kan du med fordel lave dit eget børnetøj. Det kan gøres på mange forskellige måder, og du kan designe tøjet på præcist den måde du ønsker.

Sådan kan du lave dit eget børnetøj

Der er mange forskellige måder, du kan lave dit eget børnetøj på.

Du kan eksempelvis finde din symaskine frem, eller låne en symaskine af en du kender, og sy noget tøj til dine børn. På den måde kan du også genbruge dele af aflagt tøj, og syge det sammen på nye og mere spændende måder.

Du kan med fordel også finde et par strikkepinde frem, og strikke dit eget børnetøj. Hvis man vil købe strikkertrøjer i et lækkert materiale, kan de ofte være dyre, og du kan på den måde spare en del penge ved at strikke dit eget børnetøj.

Du kan naturligvis også hækle noget børnetøj, eller måske et sæt hue og vanter, i dit barns yndlingsfarve.

Inddrag dine børn i processen

Når du har muligheden for helt selv at bestemme, hvordan tøjet ender med at se ud, kan du med fordel inddrage dine børn i processen.

Du kan eksempelvis spørge dem, hvilken farve tøjet skal have, og kigge i blade og kataloger med dem, for at se, hvad for noget tøj de bedst kan lide.

Du kan med fordel også finde stof med dit barns yndlingskarakterer fra diverse tegnefilm og lignende.

Det kan være en hyggelig måde at lave noget med dine børn, og sikre dig, at du laver noget børnetøj, som dine børn rent faktisk vil have på.