Sådan gør du din iPhone mere personlig 

Har du en iPhone, så er du sikkert allerede klar over, at den har mange funktioner. De fleste af dem kan være svære at finde rundt i, men hvis du sætter lidt tid af til at sætte dig ordentlig ind i din iPhone, vil du lyn hurtigt kunne gøre den unik og tilpasse den lige præcis dine behov og din dagligdag.

Tilpas din iPhone til dig

En iPhone er en relativ dyr investering. Derfor giver det god mening, at du får mest mulig ud af dit køb. Din lille teknologiske ven kan nemlig langt mere, end de fleste umiddelbart ved. Eksempelvis kan den hjælpe dig med at holde styr på din daglige motion, din søvn og at være mindful. Sidstnævnte hjælper dig med at være mindre stresset i hverdagen, hvilket er en funktion, de fleste danskere kan have gavn af at bruge. Hos iphoneluppen har de samlet adskillige facts og nyttig viden om din iPhone, som du kan bruge til at gøre netop din telefon unik. Ved at du indstiller din iPhone til dine behov, tager du samtidig styringen over din iPhone og ikke omvendt. Telefonen har en funktion, hvorfra du kan indstille dine notifikationer. Det betyder, at du selv kan styre, hvilke push meddelelser du vil have, og dermed hvor meget du ønsker at blive forstyrret i løbet af en dag.

Mere end bare en iPhone

Ud over telefonens egene funktioner har du også mulighed for at hente forskellige apps. Apps som eksempelvis kan hjælpe dig med et rygestop eller at spise mindre portioner. Nogle apps koster lidt penge, men langt de fleste er gratis. Det kan være en god ide at sammenligne de forskellige priser inden du betaler for noget. På den måde kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvad du egentlig har behov for.