Tættere på iPhone X: det gør den unik

Snart er den splinternye jubilæumstelefon iPhone X på gaden. Mange forbrugere har ventet i spænding, og nu er sløret løftet for, hvordan telefonen kommer til at se ud, og hvilke forbedringer man kan glæde sig til. Er du iPhone-fan kan du læse med i artiklen og blive klogere på den nye topmodel.

Helt nyt design

Den nye iPhone X er på mange måder noget helt nyt fra Apple, selvom det selvfølgelig fortsat er en smartphone. Der er tale om et forbedret og ret anderledes design, som mange vil blive begejstrede for. Det betyder eksempelvis, at Hjem-knappen er væk, da den efterhånden var blevet overflødig. Det løser samtidig problemet med, at mange Hjem-knapper gik hurtigt i stykker i de tidligere modeller.

Fronten af telefonen er stort set udelukkende skærm, da den reelle skærmplads er flyttet helt ud til kanten af telefonen. Det betyder, at selvom X fysisk er mindre end iPhone 7 Plus, så er den brugbare skærm faktisk væsentligt større. Det er noget, mange forbrugere vil være glade for, da der har været kritik af de forstørrede modeller.

Trådløs opladning

Er du træt af ledninger og konstant virvar omkring opladningen af din telefon, så er der også her godt nyt. Den nye iPhone X leveres nemlig med en trådløs lader, som gør det muligt at få strøm på din ”personlige assistent”, selv når du ikke er ved en stikkontakt. Du slipper derfor for at sidde ved ledningen, når du vil bruge din telefon under opladning.

Dette er en af de helt store årsager til, at Apple lancerer en ny model, da mange har efterspurgt denne funktion til deres telefon. Spørgsmålet om strømmangel bliver altså markant mindre i fremtiden, da den samtidig også har et mindre strømforbrug end tidligere.

Forbedret kamera

Mange forbrugere er vilde med at tage smukke billeder af mennesker, natur eller mad, og her er iPhone X det perfekte udstyr. Du har altid din telefon ved hånden, og nu får du et endnu bedre kamera, som får billederne til at fremstå endnu skarpere. Detaljerne bliver tydeligere, og der er eksempelvis mulighed for at tage portrætbilleder, som virkelig har en høj kvalitet.

Endnu mere vandtæt

iPhone 7 blev blandt andet kendt for at være delvist vandtæt, da den kan holdes i vand i op mod 30 minutter uden at tage skade. Den nye X er stort set fuldkommen vandtæt, hvilket vil give helt nye muligheder for mange, ligesom det vil mindske risikoen for at ødelægge ens telefon, hvis man har et uheldigt øjeblik.

Fede funktioner

Derudover er der bare en lang række fede funktioner, som er værd at tage med i den nye model. Det gælder eksempelvis den nye ansigtsscanner, som er en slags erstatning for fingeraftrykket, som var nyt i den seneste topmodel. Telefonen genkender ejerens ansigt og giver dermed adgang til telefonen, hvilket er noget helt nyt i iPhone-serien.

Opsummeringen er klar, og der er overvejende positivt at sige om iPhone X. Det er i sandhed en opgradering, hvilket selvfølgelig også kan ses på prisen af produktet. Er man villig til at betale, vil man dog også få rigtig meget for investeringen.