nokia vs iphone 7

Hvad kan en iPhone 7, en Nokia 3210 ikke kan?

Udvikling, udvikling, udvikling… Det er altid interessant at kigge tilbage på fortiden, og det gælder også når det kommer til vores alles vigtigste element i en hverdag. Nemlig en telefon. Danskerne kan ikke klare sig uden deres telefon, og hvis den bliver væk fra den bare en gang, ja så er de praktisk talt på spanden.

Hvad kan en Nokia 3210 en iPhone ikke kan?

Lad os starte den anden vej rundt. For det første kan en Nokia 3210 tage mange flere slag, end en iPhone 7 eksempelvis ville kunne. Det er du sikkert klar over, da der er rigtig mange mennesker, som laver sjov med denne slags. Det er jo egentlig også ret ironisk, at de gamle telefoner kan holde til meget mere, end de nye telefoner kan. Ikke desto mindre er 100% garanteret, at den ikke kan holde til vand, og det er der, at iPhone 7 har sine fordele.

Hvad en kan den så, som en Nokia ikke kan?

For at sige det mildt, så kan den faktisk alt det, som en Nokia ikke kan. Den kan spille høj musik, den kan downloade APPs, den kan tage billeder, og så kan den naturligvis også foretage for eksempel Facetime. Var det ikke overbevisning nok? Jamen så har den indbygget GPS, den kan som sagt tåle vand og derudover har den faktisk et relativt lækkert design, modsat Nokiaen.

Kæmpe udvikling

Som du nok er klar over, ja, så er der sket en kæmpe udvikling med teknologien. Det er blandt andet derfor, at vi ikke render rundt med Nokiaer mere, de er simpelthen for gammeldags. Til gengæld nyder vi godt af vores nye smartphones, om kan klare (næsten) alle hverdagens både store, men også små problemer. Det er da bare fantastisk! Så hvorfor ikke bare se at komme i gang med at få købt en ny telefon, og opdag hvor spændende den nye verden er! Du vil helt sikkert ikke fortryde dette.

Men hvad skal den koste?

Du har sikkert undret dig over, hvad prisen på sådan en telefon er. Den er nok ikke billig, for den har jo egentlig alt det man kan forvente. Derfor skal man nok ikke regne med, at man kan få en for under 5500 kroner. Ikke desto mindre er det en fin pris på iPhone 7, og mange udbydere af iPhonen tager faktisk meget mere.